Ankara'da 'Büyük Emekli Mitingi' Nedeniyle Kapatilacak Yollar Belli Oldu

Ankara'da 'Büyük Emekli Mitingi' Nedeniyle Kapatilacak Yollar Belli Oldu

Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB), baskentte gerçeklestirilecek "Büyük Emekli Mitingi" nedeniyle kapatilacak yollari duyurdu.

Ankara Büyüksehir Belediyesinin sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada "Büyük Emekli Mitingi" nedeniyle kapatilacak yollar su sekilde:

"Anit Caddesi ve buraya açilacak yollarin tamami. Gençlik Caddesinin Akdeniz Caddesi kesisimi arasinda kalan bölümü ve buraya açilan cadde ve sokaklarin tamami. Dogöl Caddesinin Besevler Kavsagi ile Anadolu Meydani arasinda kalan bölümü ve buraya açilan cadde ve sokaklarin tamami. Celal Bayar Bulvari’ndan Kazimkarabekir Caddesi’ne baglanti saglayan yan varyantlar ile Kazimkarabekir Caddesi’nden Celal Bayar Bulvari’na baglantiyi saglayan yan varyantlarin tamami. Hipodrom Caddesi’nden Anadolu Meydani istikametine baglantiyi saglayan yan varyant ile Kazimkarabekir Caddesi’nden Gar Meydani Istikametine baglantiyi saglayan yan varyantlarin tamami. Kazimkarabekir Caddesi’nin Istanbul Caddesi ile Anadolu Meydani arasinda kalan bölüm."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile