Ankara'da FETÖ, Uyusturucu Ve Ruhsatsiz Silah Operasyonlari Açiklamasi 4 Gözalti

Ankara'da FETÖ, Uyusturucu Ve Ruhsatsiz Silah Operasyonlari Açiklamasi 4 Gözalti

Ankara’da terör örgütü FETÖ, uyusturucu ticareti ve ruhsatsiz silah kullanimina yönelik icra edilen farkli operasyonlarda 4 kisi gözaltina alindi.

Akyurt Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, FETÖ terör örgütü üyesi olmaktan hakkinda kesinlesmis 6 yil hapis cezasi bulunan N.N.M.’nin bir süre ilçede ikamet ettikten sonra Keçiören’e gittigini ve burada saklandigini belirledi. Teknik ve fiziki çalismalarin ardindan düzenlenen operasyonla yakalanan sahis gözaltina alindi.

13 farkli suçtan sabikali uyusturucu taciri yakalandi

Akyurt Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, bir diger olayda ise uyusturucu madde ticareti yaptigini belirledigi S.T.’yi düzenlenen operasyonla yakaladi. 13 ayri suçtan sabikali oldugu ögrenilen sahsin adresinde çok miktarda uyusturucu ele geçirildi. Ekiplerin uyusturucu kullandigini belirledikleri F.D. isimli kisinin üst aramasinda ise 12,5 gram uyusturucu madde ele geçirildi. Sahsin 18 farkli suçtan sabika kaydi bulundugu aktarildi.

Ruhsatsiz tabancayla yakalanan sahsin 26 suçtan kaydinin bulundugu ortaya çikti

Akyurt Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, aranmasi bulunan M.C.’yi de yakalayarak gözaltina aldi. Zanliya ait ruhsatsiz silah ise bir marketin çöpünde ele geçirildi. Üzerinde 6 adet tabanca fisegi ile yakalanan M.C.’nin 26 ayri suçtan kaydinin oldugu ögrenildi.

Yakalanan 4 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile