Ankara'da Kan Donduran Olay Açiklamasi Kafasi Ve Patileri Koparilmis 6 Yavru Kedi Ölüsü Bulundu

Ankara'da Kan Donduran Olay Açiklamasi Kafasi Ve Patileri Koparilmis 6 Yavru Kedi Ölüsü Bulundu

Ankara’da atil haldeki bir kanepenin içinde kafalari ve patileri kesilmis 6 yavru kedi cesedi bulundu. Kan donduran olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Olay, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kisi, apartman önünde bulunan eskimis kanepenin içerisinde öldürülmüs 6 kedi yavrusu buldu. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince, kafasi ve patileri kesilerek öldürülen hayvanlarla ilgili inceleme baslatildi. Katledilen yavru kedilerin henüz 3 aylik oldugu ögrenildi.

“Sonuna kadar sürecin takipçisi olacagiz”

Olayin taniklardan hayvansever Haydar Özkan, “Bir gönüllümüzden 6 kedinin canice katledildigine dair ihbar geldi. Çok feci bir sekilde hem patileri hem de kafalari kesilmis. Bir insan bunu nasil yapabilir. Gönüllümüz kedilerin cesetlerini bir apartmanin disinda yer alan kanepenin içinde bulmus. Hayvanlari ya orada kesmisler, ya da kesip oraya attilar. Daha 3 aylik yavrulardi hepsi. Bunu yapana insan diyemeyiz. Kimin yaptigini bilmiyoruz. Aileler, çocuklarini nasil gönderecek bundan sonra oraya. Polis ekipleri inceleme baslatti. Insallah en kisa sürede suçlular yakalanir. Sonuna kadar sürecin takipçisi olacagiz. Bu tür vahsetlerin yasanmamasi için önleyici kanunlar olmali” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile