Ankara'da Pitbull Dehseti Açiklamasi Evcil Hayvanin Çenesini Kopardi

Ankara'da Pitbull Dehseti Açiklamasi Evcil Hayvanin Çenesini Kopardi

Ankara’da sokakta basibos dolasan pitbull cinsi köpek, sahibiyle gezen evcil hayvana saldirarak çenesini kopardi.

Olay, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi, 233. Sokak’ta meydana geldi. Agzinda korumasi olmayan ve basibos gezen pitbull, sokakta gezmeye çikarilan Terrier cinsindeki köpege saldirdi. Evcil hayvanini gezdirmeye çikaran çocuk ise o anda dehseti yasadi. Panige kapilan çocuk sok geçirirken, ’Pamuk’ ismindeki evcil köpegin çenesi, disleri ve dili koptu. O anlar, bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Pamuk’un sahibi Hakan Balaban, pitbull cinsi köpegin sahibinden sikayetçi oldu. Balaban, yasadigi dehset anlarini IHA muhabirine anlatti.

Balaban, oglunun sabah köpegi gezdirmeye çikardigi sirada olayin yasandigini söyledi.

Köpegine saldiran pitbullun agzinda korumasi ve tasmasi olmadigina dikkati çeken Balaban, “Çocuk köseye gittigi zaman pitbull saldiriyor ve köpegimizin üst çenesini kopartiyor. O anda çocugum da yanimdaydi. Çocuk da o anda ne yapacagini sasirmis ve soka girmis. Daha sonra yanima geldi agladi ‘Baba benim yüzümden oldu’ dedi” ifadelerini kullandi.

Olaydan sonra pitbull cinsi köpegin sahibinin hiçbir sekilde özür dilemeye gelmedigini ve pitbullu bir arabayla baska bir yere kaçirdiklarini kaydeden Balaban, “Biz de gittik yetkili yerlere sikayet ettik. Su anda da veterinerin gelmesini bekliyoruz. Bugün köpegime saldiran yarin çocuguma saldirir. Çocugum köpeklerin bogusmasi esnasinda kendini zor kurtarmis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile