Ankara'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 6 Gözalti

Ankara'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 6 Gözalti

Ankara Il Jandarma Komutanliginca, uyusturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik düzenlenen 4 ayri operasyonda 6 kisi gözaltina alindi.

Edinilen bilgilere göre, Il Jandarma Komutanliginca, uyusturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalismalar kapsaminda 23-26 Ekim tarihlerinde 4 farkli operasyon geçeklestirildi. Ankara Sereflikoçhisar ilçesi Mustafacik Mahallesi Yol Kontrol ve Arama Noktasi’nda yapilan kimlik kontrolü sirasinda süpheli hareketler sergileyen E.D.’ye üst aramasi yapildi. Aramada, E.D.’nin üzerinde 2 gram esrar ele geçirildi.

Ankara Altindag ilçesi Karacaören Mahallesi’nde de jandarma ekiplerince durdurulan Antalya plakali bir araçta bulunan H.Y, E.Y. ve Y.S. adli sahislarin süpheli hareketler sergilemesi üzerine araç aramasi yapildi. Aramada aracin alt kismina bantlanmis sekilde bulunan çanta içerisinde 46 gr eroin, 11 gr metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrica ayni sahislarin evinde de yapilan aramada çok sayida uyusturucu hap ve sahte Euro ele geçirildi.

Ankara Etimesgut ilçesi Atayurt Mahallesi’nde S.G.’nin uyusturucu imal ve ticaretini yaptigi bilgisine ulasilmasi üzerine yapilan ev aramasinda, çesitli agirliklarda eroin, esrarin yani sira 2 adet sentetik uyusturucu hap ele geçirildi.

Ankara Beypazari ilçesi Acisu Mahallesi’nde süphe üzerine durdurulan Ankara plakali bir aracin içerisinde K.E.A.’nin süpheli hareketler sergilemesi üzerine araç içerisinde ve sahis üzerinde arama yapildi. Aramada, 10 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 6 adet uyusturucu uyarici hap ele geçirildi. 4 ayri operasyonda gözaltina alinan 6 sahis hakkinda adli islemlere baslandi.

(Mustafa Cenik/IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile