Ankara'da Yola Atlayan Çocuga Çarpmamak Için Çabalayan Kurye Kaza Yapti

Ankara'da Yola Atlayan Çocuga Çarpmamak Için Çabalayan Kurye Kaza Yapti

Ankara’da parkta oynayan çocuklardan birisi bir anda yola atladi. O esnada yoldan geçen kurye çocuga çarpmamak için kaza yapti.

Olay, Ankara’nin Keçiören ilçesinde bulunan Selçuklu Caddesi’nde gerçeklesti. Cadde üzerinde bulunan Sehit Er Tuncay Altinbas Parki’nda oyun oynayan çocuklardan birisi bir anda cadde üzerinden karsiya geçmek istedi. Ancak bir tirin önünde bulunan kör noktadan yola firlayan çocuk, dikkatsizce yola çikinca kendisini bir anda yoldan geçen motokuryenin önünde buldu.

Yola firlayan çocuga çarpmamak için motorunun yönünün çevirmeye çalisan motokurye, çocuga çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak motor ile kendisini bir anda yerde buldu. Yasanan kazanin ardindan yaklasik 5 metre sürüklenen motokurye, çevredekilerin müdahalesiyle yerden kaldirildi. Kazaya sebep olan çocuk olayin ardindan tekrar parka kaçarken, hafif sekilde yaralanan motokurye ise saglik ekiplerine gerek duymadigini söyleyerek olay yerinden ayrildi.

“Annelerin, babalarin çocuklarina sahip çikmasini önemle rica ediyoruz”

Olaya sahit olan esnaf Serkan Karahan, “Karsi parkta bulunan küçük çocuklar tirin önünden, yolun kör noktasindan direk yola atladi. Yola atlamasi ile yukaridan gelen kurye çocuga vurmamak için kendi cani pahasina ustaca manevra yaparak savruldu. Kendisi hafif yaralandi ama çocuk kurtuldu. Buna benzer hadiseler haftada bir, iki defa oluyor maalesef. Biz ailelerin, annelerin, babalarin çocuklarina sahip çikmasini önemle rica ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile