Ankara'daki Afyonkarahisarlilar Iftarda Bulustu

Ankara'daki Afyonkarahisarlilar Iftarda Bulustu

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Dernegi ile Sandiklililar Vakfi’nin birlikte düzenledikleri 14. geleneksel iftar programinda Ankara’da yasayan Afyonkarahisarlilar bir araya geldi.

5 Nisan 2023 Çarsamba günü Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’in ev sahipligini yaptigi ve Yenimahalle Belediyesi Nergis Salonu’nda gerçeklestirilen iftar programina Ankara’da yasayan Afyonkarahisarlilarin yani sira üniversite ögrencilerinin de katilimi oldukça yogundu. Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Dernegi Genel Baskani Mehmet Ali Özerkan, yaptigi açilis konusmasinda; "Degerli hemsehrilerimiz, öncelikle Ramazan-i Serif’inizi en içten dileklerimizle yürekten kutluyor, daha nicelerine saglik, huzur ve mutlulukla erismenizi diliyor, bu mukaddes günleri taçlandiracak olan Ramazan bayraminizi da en kalbi duygularimizla bugünden kutluyoruz" dedi.

Özerkan konusmasina söyle devam etti: "Bildiginiz gibi dernegimizin gücünü çok daha yukarilara tasiyabilmek adina kamu yararina çalisan dernekler statüsüne geçmek için 2 yil önce çalismalara baslamistik. Bu çalismalar sonunda ülkemizin en önemli dört kamu kurumu tarafindan banka hesaplarimiz, muhasebe kayitlarimiz, defterlerimiz ve çalismalarimiz denetime tabi tutulmus, bu denetimlerden yüzünün akiyla çikarak dosyamizin üst yazisinda takdir, tebrik ve tesekküre layik görülmüstür”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile