Ankara Halk Ekmek, Hizmet Agini Genisletiyor

Ankara Halk Ekmek, Hizmet Agini Genisletiyor

Ankara Halk Ekmek Fabrikasi, 26 Temmuz-6 Agustos 2021 tarihleri arasinda Akyurt, Elmadag, Kahramankazan, Mamak, Keçiören ve Yenimahalle’de 7’si ilk kez açilacak toplam 14 Halk Ekmek satis büfesi için basvurulari almaya baslayacak. Yeni Halk Ekmek satis büfelerinin eklenmesiyle birlikte Ankara’da hizmet verecek satis büfelerinin sayisi 419’a yükselmis olacak.

Ankara Büyüksehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasi, saglikli, hijyenik ve uygun fiyatlarda ürettigi ekmek ve pastane ürünlerini Baskentlilere ulastirmaya devam ediyor. 6 Baskent Market Subesi, 5 Fabrika Satis Magazasi, 2 Baskent Büfe ve 10 bayi ile Baskentlilere saglikli ve kaliteli hizmet vermeyi sürdüren Ankara Halk Ekmek Fabrikasi, artan talebi karsilamak için halk ekmek satis büfelerinin sayisini artiriyor.

14 ekmek büfesi için basvurular alinacak

Kurban Bayrami sonrasi Akyurt, Elmadag, Kahramankazan, Mamak, Keçiören ve Yenimahalle’de 7’si ilk kez açilacak toplam 14 Halk Ekmek satis büfesi için basvurular alinmaya baslanacak. Basvuruda bulunmak isteyenler, 26 Temmuz-6 Agustos 2021 tarihleri arasinda Gimat’ta bulunan Halk Ekmek Fabrikasi Genel Müdürlügü’ne bizzat basvuru yapabilecek. Halk Ekmek Fabrikasi, hizmet agini genisletmek ve basta ekmek çesitleri olmak üzere pastane ürünlerini Baskent genelinde daha genis kitlelere ulastirmayi amaçliyor. Basvurular alindiktan sonra 14 ekmek teknesinin tahsisi için agustos ayi içerisinde noter çekilisi gerçeklestirilecek olan Halk Ekmek Fabrikasi, çekilis tarihini belediyenin internet adresi üzerinden ilan edecek.

Halk Ekmek büfe sayisi 419’a yükselecek

Agustos ayinda yapilacak çekilisten sonra Ankara genelinde hizmet veren halk ekmek büfelerinin sayisi 412’den 419’a yükselmis olacak. Basvuruda bulunmak isteyenler, ikametgah belgelerini yanlarinda getirerek yalnizca oturduklari ilçelerdeki bos bulunan ya da ilk kez açilacak olan ekmek büfelerini isletmeye hak kazanabilecek. Ikametgah belgesi uygulamasi ile vatandaslarin baska ilçelerdeki büfelere basvuru yapmasi mümkün olmayacak, 18 yas alti ve 65 yas üstü müracaatlar da kabul edilmeyecek. Bir aileden sadece bir basvuru alinirken müracaatlar sirasinda kendi istegi ile kapatan ya da Halk Ekmek Fabrikasi tarafindan sözlesmesi fesh edilen ekmek büfeleri de noter huzurunda yapilacak çekilise dahil edilecek.

Halk Ekmek Fabrikasi Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioglu, sayilari 419’a yükselecek olan halk ekmek büfelerinde hizmet kalitesini her geçen gün artirdiklarini ifade ederek, su degerlendirmelerde bulundu:

“Satis büfelerimiz Halk Ekmek Fabrikamizin Ankara halkina direkt temas eden noktalarimizin basinda geliyor. O yüzden halk ekmek büfesi isletmeleri bizim için çok önemli. Pandemi döneminde halk ekmek satis büfelerinde basta hijyen tedbirleri olmak üzere, tüketici memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayisina odaklanmis durumdayiz. 40 yillik tecrübeye sahip Halk Ekmek Fabrikasi olarak ürettigimiz 60’in üzerinde ekmek ve unlu mamuller ile Ankara halkinin bize duydugu güvene layik olmaya çalisiyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile