Ankara Milletvekillerinden Baskent'in Global Markasi Beypazari Dogal Maden Suyu'na Ziyaret

Baskent’in yerli ve milli markasi Beypazari Dogal Maden Suyu tesislerini Ankara milletvekillerinden Leyla Sahin Usta, Ömer Ileri ve Zehranur Aydemir ziyaret etti.

Beypazari Dogal Maden Suyu tesislerini Ankara milletvekilleri Leyla Sahin Usta, Ömer Ileri ve Zehranur Aydemir ziyaret etti. Milletvekillerine önceki dönem vekillerden Haci Turan, AK Parti Ankara Il Baskan Yardimcisi Serkan Korkut Ata ve Beypazari Belediyesi önceki dönem Baskani Tuncer Kaplan da eslik etti. Ankara milletvekilleri geçtigimiz günlerde spekülasyon içerikli yapilan haberler üzerine markaya destek vermek amaçli ziyarette bulunduklarini belirtti.

Tesisleri gezen vekiller, Beypazari Maden Suyu Yönetim Kurulu Baskani Niyazi Ercan’dan maden suyu hakkinda bilgiler aldi.

"Saatte 300 bin sise maden suyu siselemekteyiz"

Ercan, yaptigi açiklamada, "70 bin metrekare kapali alana sahip tesisimizde saatte 300 bin sise maden suyu siselemekteyiz. Dünyadaki en ileri teknolojiye sahip maden suyu siseleme makine parkina sahibiz. Maden suyumuz zengin mineral yapisiyla yer altinda dogal olarak olusmakta ve tam otomasyona sahip makinalarimizda el degmeden siselenmektedir" dedi.

Beypazari Dogal Maden Suyu’nun Türkiye için önemini isaret eden Ercan, “Ülkemiz, sahip oldugu yer alti dogal maden suyu kaynaklari açisindan Avrupa’daki emsallerine göre çok daha zengin mineral içerigiyle farklilasmaktadir. Türkiye’nin mineral içerigi yüksek maden sulari cografyamizda ve tüm dünyada gönül rahatligiyla begenilerek tüketilmektedir” diye konustu.

Ankara Milletvekili Dr. Leyla Sahin Usta ise yaptigi açiklamada, yerli üretici ve markalarin ülke ekonomisi için çok önemli oldugunu vurgulayarak, su ifadelere yer verdi:

“Dogal kaynagindan çikan maden suyunun halkimiza en hijyenik sartlarda sunulmasindan memnuniyet duyduk. Her hafta Saglik Bakanligi’miz tarafindan denetlenen tertemiz, insan eli degmeden tamamen steril sartlarda, kapali ortamlarda siselenen ve güvenle içilebilecek maden suyunu ve saglik açisindan her türlü sartlari saglayan bu tesisi görmekten büyük bir mutluluk duyduk.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile