Ankara Vanlılar Derneği'nden Vatso'ya Ziyaret

Ankara Vanlılar Derneği'nden Vatso'ya Ziyaret

Ankara Vanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Ortakaya, Van Ticaret ve Sanayi Meclis Başkanı Ata Altay ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik'i ziyaret etti.

Çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Van'da bulunan Ankara Vanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Ortakaya, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yaptığı ziyarette derneğin yeni yönetim kurulu olarak yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın bu yıl 17.'incisi düzenlenen Van-Asya İpekyolu Ticaret Sanayi ve Turizm Fuarı kapsamında düzenlenen Tarihi İpekyolu Tanıtım Programı'nın batı illerinde çok büyük ses getirdiğini söyledi. Bu etkinliğin Van'ın tanıtımı için iyi bir çalışma olduğunu belirten Ortakaya, "Biz Ankara Vanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bu projenin başından beri VATSO'ya destek verdik. Özellikle Ankara'da dernek olarak her türlü katkıyı sunduk. Çünkü projenin başarılı olacağına inandık. Sonuçta da başarılı bir proje oldu. Van'ın en iyi şekilde tanıtan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.
Amaçları Van'ın dışında bulunan bütün Van derneklerini tek çatı altında toplamak olduğunu kaydeden Ortakaya, "Nerede Vanlı ve Van derneği varsa onlarla iletişim halinde olacağız. Merkez olarak Ankara belirleyip, ülkemizin her yerinde Van için Vanlı için gayret gösterip çalışacağız" şeklinde konuştu.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ata Altay ise VATSO olarak kentin tanıtımı konusunda her zaman pozitif bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Oda olarak önceliklerimiz arasında Van'ın cazibe merkezi olması, hak ettiği yere gelmesi noktasında çalışma yapmasıdır. Bu anlamda yaptığımız çalışmalarda başarıya ulaşmaktadır" dedi.
VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik de Van'ın kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü olumlu projede öncülük ettiklerini belirtti. Çelik, "Özellikle birkaç yıldır başlattığımız tanıtım projelerimiz olumlu sonuçlar ortaya çıkarmıştır. Bu yıl İstanbul'dan başlattığımız Deve yürüyüşü Türkiye kamuoyu tarafından takdirle karşılanmıştır" ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile