Ankara Ve Antalya'daki 3 Tasinmazin Özellestirme Ihalesi Nihai Pazarlik Görüsmeleri Yapildi

Ankara Ve Antalya'daki 3 Tasinmazin Özellestirme Ihalesi Nihai Pazarlik Görüsmeleri Yapildi

Özellestirme kapsam ve programinda bulunan, Ankara'nin Gölbasi ilçesindeki iki tasinmazla Antalya'nin Dösemealti ilçesindeki bir tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmeleri gerçeklestirildi.

Hazine ve Maliye Bakanligi Özellestirme Idaresi Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Maliye Hazinesi adina kayitli, Ankara'nin Gölbasi ilçesi Incek Mahallesi'ndeki 1094,77 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde, en yüksek teklif 1 milyon 80 bin lira ile Eti Hotel ve Turizm Insaat Emlak Yatirim Ticaret Limited Sirketi tarafindan verildi.

Ayni mahalledeki 1424 metrekare yüzölçümlü tasinmaz için en yüksek teklif, 1 milyon 320 bin lira ile Eti Hotel ve Turizm Insaat Emlak Yatirim Ticaret Limited Sirketi'nden geldi.

Antalya'nin Dösemealti ilçesindeki 15 bin 878 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde ise en yüksek teklifi, 39 milyon 600 bin lira ile Altinova Tugra Insaat Enerji Nakliye Mühendislik Madencilik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AS verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile