Ankara Volkswagen Fan Derneği Anıtpark’ta Bir Araya Geldi

Ankara Volkswagen Fan Derneği Anıtpark’ta Bir Araya Geldi

Ankara Volkswagen Fan Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 'vosvos' severler; gazilere, şehitlere saygı ve minnettarlıklarını sunmak için Anıtpark’ta bir araya geldi.

Vosvos severler renk renk arabaları ile geldikleri Anıtpark’ta ilginç bir manzara oluşturdu. Vosvos severler oluşturdukları konvoy ile Anıtpark’tan Tunalı’ya, Tunalı’dan Kızılay’a ve Kızılay’dan Ulus’a kadar gittiler.

Ankara Volkswagen Fan Derneği Başkanı Olgun Şensoy, renk renk vosvoslarıyla; alçakça, masum insanları katleden insanları lanetlemek için bir araya geldiklerini belirterek, “Biz sevgi yüklü haberlerimizle gazetelerimizi okumak, televizyonlarımızın verdiği haberlerle gülümseyebilmek istiyoruz. Biz Kürdü, Türkü, Çerkezi, Lazı, tüm kardeşlerimizle eski günlerdeki gibi keyiften halaylara durmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şensoy, bugün yüreği sevgiyle çarpan canlarını veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlere, yitirdikleri ve gazilere minnet duygularını bir kez daha haykırmak için bir araya geldiklerini kaydetti.

Ankara Wolkswagen Fan Derneği üyelerinden Volkan Özkazakçı, ülkenin zor günlerinde bayramların kutlanması gerektiğine dikkat çekerek, “Bugünleri unutturmak isteyenlere hiçbir zaman unutmayacağımızı bir kez daha hatırlatmak için buradayız. Biz Atatürk’ün evlatlarıyız. Onun yolundan gitmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile