Ankaragücü beraberliği Eskişehirspor'u üzdü

Bülent Uygun'un takımın başına gelmesinin ardından üst üste alınan iki galibiyetle sevinen Eskişehirspor'da yüzler şimdi de beraberlikle asıldı. Eskiş

Bülent Uygun'un takımın başına gelmesinin ardından üst üste alınan iki galibiyetle sevinen Eskişehirspor'da yüzler şimdi de beraberlikle asıldı. Eskişehirspor'da İstanbul Büyükşehir Belediye ve Karabükspor maçlarında alınan galibiyetlerin ardından 0-0'lık Ankaragücü maçındaki skor camiayı memnun etmedi. Kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı alamayan Eskişehirspor, şimdi gözünü hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçına çevirdi. Eskişehirspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi yenerek evinde kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 0-0'lık Ankaragücü beraberliğine üzüldüklerini söyledi.

Ankaragücü maçında futbolcuların sadece gol atamadığını ancak mücadeleden memnun kaldıklarını belirten Başkan Ünal, "0-0'lık sonuç camiayı ve bizleri de üzdü. Ancak mücadeleden ve kazanma isteğinden memnun kaldık. Bunun telafisini yapacağız. Kaçan galibiyeti bir deplasmandan almak zorundayız." diye konuştu.

Özellikle ikinci yarıda güzel bir futbol oynadıklarını ancak kendilerini galibiyete taşıyacak golü bir türlü bulamadıklarını dile getiren Ünal, "Böylesi sürprizler ligde olabiliyor. İki maçlık serinin ardından 3. olmalıydı ama olmadı." dedi.

Kaçan bu galibiyeti deplasmanda almak istediklerini ifade eden Başkan Ünal, bu bağlamda içinde cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maçta hedeflerinin galip gelmek olduğunu kaydetti.

Öte yandan uzun süre sonra çıktığı ilk lig karşılaşmasında sakatlanan Ümit Karan'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ankaragücü maçının 78. dakikasında topa vuruş yaparken sakatlanan Karan'ın arka adalesinde bazı rahatsızlığının oluştuğu kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile