Ankaralılar dikkat!

Ankaralılar dikkat!

Meteroloji uyardı; 'Başkent Ankara cuma öğleden sonra yoğun yağış alacak.' Bu uyarı üzerine Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Basın toplantısı düzenleyen Melih Gökçek, riskli semtleri ve alınan önlemleri açıkladı. Gökçek, 'Sorun yaşanırsa ALO 153 aransın' dedi.

 

Belediyenin ö ; nceliği Ankaralı ' nın haberdar edilmesi ; bunun iç ; in radyolar ve anons araç ; ları devrede olacak . Kriz masası oluşturduklarını sö ; yleyen Gö ; kç ; ek , yağmur sularının sele dö ; nü ; şmemesi iç ; in başkentte kritik noktalardaki mazgalların temizlenmeye başlandığını belirtti . Belediyenin ulaşamadığı , fark edemediği yerler iç ; in ise Gö ; kç ; ek Ankaralıdan yardım istedi ve ' ALO 153 ' ü ; arayıp yardım istesinler ya da kendi ç ; abalarıyla temizlemeye ç ; alışsınlar ' dedi .

Riskli bö ; lgeler :

- Ulus-Opera-Sıhhiye
- Mamak
- Dikimevi
- Bentderesi
- Dışkapı
- Yenimahalle

2 . 5 gü ; n boyunca tü ; m belediye işç ; ileri de gö ; rev başında olacak . 150 kamyon ve motokom ile ç ; ok sayıda iş makinesi her an harekete geç ; mek ü ; zere hazırda tutulacak . Gö ; kç ; ek yine de temkinli konuştu ; ' İstanbul ' a 120 kilo gram yağış dü ; ştü ; . Ankara ' da da bö ; yle olursa hiç ; bir altyapı bunu kaldırmaz ' dedi .

Gö ; kç ; ek , ö ; zellikle dere yatağında oturanların dikkatli olmasını istedi , ' Arabalarını park edecekleri yere dikkat etsinler ' dedi .

Yağıştan etkilenenler iç ; in 60 hatlık ALO 153 de 24 saat devrede olacak .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile