Anket Sonuçlara Daha Sonra Açıklanacak

Anket Sonuçlara Daha Sonra Açıklanacak

26 Temmuz 2010 Pazartesi günü başlayan Simav Panayırı 10 günlük sürecin ardından 4 Ağustos 2010 Çarşamba günü sona erdi.

Vatandaşlarla katılımcılara gelecek yıl daha çağdaş ve modern bir panayır sunmayı amaçlayan Simav Belediyesi çalışmalara şimdiden başladı. Belediye İnsan Kaynakları Departmanı panayır alanında işyeri açan 500 esnaf üzerinde son gün anket çalışması başlattı.
İnsan Kaynakları Departmanı Sorumlusu Mustafa Teneke, 500 esnaf ile 500 dolayında Simavlıya gelecek yıl nasıl bir panayır ortamı istedikleri başta olmak üzere bu yıl nelerden hoşlandıklarını, nelerden hoşlanmadıkları yönünde sorular içeren anket formları dağıttıklarını bildirdi.
Anket sonuçlarının daha sonra açıklanacağını ifade eden Mustafa Teneke, gelecek yıl tertipleyecekleri 80. Simav Panayırında anket sonuçlarına göre hareket edeceklerini söyledi.
Panayır ortamında herkesi memnun etmek istediklerini vurgulayan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan," Neticeye ulaşmak için çileyi çekenlere sorular yönelttik. Çünkü çileyi çeken çözüm yollarını da iyi bilir. Katılımcıların düşünceleri bizim için çok önemli" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile