Anne Adaylari Sertifikalarini Aldi

Anne Adaylari Sertifikalarini Aldi

Özel Hayat Hastanesi’nin tarafindan 13’üncüsü düzenlenen Gebe Okulu’nda anne adaylari uzman doktorlarla bulustu. 3 hafta süren Gebe Okulu’nda katilimcilara egitimin sonunda sertifika verildi.

Hayat Hastanesi konferans salonunda 20anne adayinin katilimiyla gerçeklestirilen 13. Gebe Okulu’da bebeklerine kavusmayi bekleyen anne adaylarina gebelik ve dogum süreci ile dogum sonrasinda fiziksel ve psikolojik olarak yasayacaklari degisikliklere iliskin bilgiler paylasildi. Gebe Okulu’nun basariyla devam ettigini ve saglikli nesillerin yetistirilmesi için öncelikle anne adaylarinin bilgilendirilmesi gerekli olduguna isaret eden Özel Hayat Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, Gebe Okulu’nda 13’üncü dönemi geride biraktiklarini ve gebelerin aldiklari egitimler sayesinde daha rahat olacaklarini dile getirerek sözlerini söyle sürdürdü;

"Gebe Okulu basladigi günden bugüne kadar gebeler tarafinda hep ilgiyle karsilandi. Gebe Okulu’muzu 3 ayda bir 3 haftalik egitim seklinde düzenliyoruz. Devamliliginin saglanmasi çok önemli, bizimde 13’üncü dönemimiz. Anne adaylariyla bulustuk ve bu süreci rahat geçirmeleri için elimizden geleni yaptik. Anne adaylarinin yaninda olmaktan mutluyuz. Hayat Hastanesi olarak anne adaylarimiza hamilelik süresince neler yasayacaklarini, nelere dikkat etmeleri gerektigini ve çocugun dogumunun ardindan yapilmasi gerekenleri uzman doktorlarimiz 3 haftalik egitimde anlattilar. Normal dogum bizim için çok kiymetli .Anne bebek açisindan normal dogumun fiziksel ve duygusal kazanimlari münazara edilemez. Normal dogumun önemini biliyoruz ve destekliyoruz."

Gebe Okulu’nun ilk haftasinda Genel Cerrahi Uzm. Dr. Servet Yetgin, Diyetisyen Fatma Hallaç, Dis hekimi Büsra Düzen, Klinik Psikolog Hande Uzuner ve Emzirme Danismani Hemsire Aysenur Akkanat, alanlarina iliskin bilgileri anne adaylariyla paylasti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile