Anne Baba Çocuk Egitim Merkezi'nde Miniklere Palyaço Sürprizi

Anne Baba Çocuk Egitim Merkezi'nde Miniklere Palyaço Sürprizi

Kusadasi Belediyesi tarafindan çocuklarin kisisel gelisimlerine ve ebeveynlerin bilgilenme sürecine katkida bulunmak amaciyla kente kazandirilan ’Anne-Baba Çocuk Egitim Merkezi’nde atölye çalismalari sürüyor. Merkezde son olarak 3-6 yas arasi çocuklarin yeteneklerini gelistirirken eglenmeleri amaciyla palyaço atölyesi düzenlendi.



Cafer Kotan Parki’ndaki Güler Aydin Süzgeç Sosyal Tesisi’nde Kusadasi Belediyesi tarafindan açilan Anne-Baba Çocuk Egitim Merkezi’nde okul öncesi egitimi uzmanlari esliginde 3-6 yas arasi çocuklar için palyaço atölyesi düzenlendi.

Çocuklar eglenceli vakit geçirirken el becerilerini gelistirmeleri için düzenlenen atölyede minikler kendilerine verilen kagitlara renkli fon kartonlari, grapon kagidi, sönil ile çalisarak rengarenk palyaçolar yaptilar. Ayni zamanda farkli karakterleri de yakindan tanima firsati bulan minik ögrenciler, atölyenin ardindan merkeze gelen palyaço ve egitmenler esliginde dans edip oyunlar oynadi.

Anne-Baba Çocuk Egitim Merkezi, her hafta Sali ve Persembe günleri 3-6 yas arasindaki minikleri misafir ediyor. 10.00-12-00 ve 14.00-16.00 saatleri arasinda gerçeklestirilen atölyeler sayesinde çocuklar, akranlariyla birlikte kaliteli zaman geçirirken bir yandan da egitim hayatina daha donanimli baslamalari için gerekli olan bilgileri ögrenme imkani buluyor. Çocuklarin yani sira ebeveynler için de hafta içi her gün atölye ve egitimlerin gerçeklestirildigi merkeze kayit için basvurular 444 71 14 numarali Güvercin Masa araciligiyla yapiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile