Anne Çocuk Eğitim Kursu Sertifka Töreni Düzenlendi

Malatya'da, Anne Çocuk Eğitimi Kursu sonunda sertifika takdim töreni düzenlendi.

Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Halk Eğitim Merkezi ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliği ile düzenlenen eğitim kurslarından Anne Çocuk Eğitimi Kursu'nun sertifika takdim töreni, Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda gerçekleştirildi.
Törene, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Özkan, Yardım Gönüllüleri Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Adil Akkoyunlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım ve kursiyerler katıldı.
Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezi ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneğinin kurslara vermiş oldukları destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anne Çocuk Eğitimi kursunun öneminden bahsetti.
Çocukların yarınların geleceği olduklarını ve bu yaşta çocukların aldığı eğitimin de çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Çocukları kurtarmakla ülke olarak geleceğimizi de kurtarırız" dedi.
Yardım Gönüllüleri Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Adil Akkoyunlu, çocuklarla ilgili işleri hep kadınların üstlendiğini aslında erkeklerin de bu eğitimleri alması gerektiğini söyledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Özkan ise, Halk Eğitim Merkezi olarak bugüne kadar 12 bin kursiyerin açılan çeşitli kurslardan faydalandıklarını belirtti.
Programda 21 kursiyer sertifikalarını aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile