Anne karnında kurşun yedi!

Anne karnında kurşun yedi!

Sarıyer'de, 17 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen 8 aylık hamile Nilgün Oğuz, bakıcılığını yaptığı kadının kardeşi tarafından silahla karnından vuruldu. Anne Nilgün Oğuz ile ameliyatla alınan bebeği yaşam mücadelesi verirken,zanlı İsmet O. gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye gö ; re , akşam saat 18 . 00 sıralarında meydana gelen olay şö ; yle gelişti : Nilgü ; n ( 38 ) ve Yavuz Oğuz ç ; ifti , Alzheimer hastası Emine Ö ; ztorun ve kanser Ali Osman Ö ; ztorun ' a bakmak iç ; in Tarabya Vatan Caddesi Ç ; akır Sokak numara 2 ' de bulunan 3 katlı binaya yerleşti . 17 yıllık bebek hasreti ç ; eken Nilgü ; n Oğuz , 8 ay ö ; nce hamile kaldı .

İddiaya gö ; re , Emine Ö ; ztorun ' un kardeşi İsmet O . ( 62 ) , kız kardeşinin bakıcı Nilgü ; n Oğuz tarafından dö ; vü ; ldü ; ğü ; nü ; duyması ü ; zerine eve geldi . Evde İsmet O . ile Nilgü ; n Oğuz tartışmaya başladı . Bu sırada odaya Oğuz ' un eşi Yavuz Oğuz girdi . Sinirlenen İsmet O . silahını ç ; ıkarttı . Yavuz Oğuz ' un engelleme ç ; abasına rağmen İsmet O . ateş etti . Karnına kurşun isabet eden Nilgü ; n Oğuz kanlar iç ; inde yere yığıldı . Daha sonra İsmet O , Yavuz Oğuz ' u tehdit ederek kapıyı arkadan kilitledi . Komşularının haber vermesi ü ; zerine olay yerine gelen polis , zanlı İsmet O ' yu ikna ederek gö ; zaltına aldı .

Yaralı Nilgü ; n Oğuz ise , ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı . Hemen ameliyata alınan Nilgü ; n Oğuz ' un 8 aylık kız bebeği operasyonla alındı . Bebek , kü ; veze konularak İstanbul Tıp Fakü ; ltesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni doğan ü ; nitesine sevk edildi . Yoğun bakıma alınan bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği ö ; ğrenildi .

Anne Nilgü ; n Oğuz ' unda hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi .

Nilgü ; n Oğuz ' un komşusu Şener Boyacı , ' Silah sesi ü ; zerine hemen yukarı ç ; ıktım . Nilgü ; n yerde kanlar iç ; inde yatıyordu . Bir sü ; re sonra polis geldi İsmet ' i aldı , gitti . Nilgü ; n ' ü ; de ambulansla hastaneye kaldırdılar ' diye konuştu . Olayın nedeniyle ilgili soruya Boyacı , ' İsmet , kız kardeşini dö ; vdü ; ğü ; gerekç ; esi ile Nilgü ; n ' le konuşmaya gelmiş . Ben dö ; vdü ; ğü ; nü ; sanmıyorum . Tartışmışlardan sonra olay meydana gelmiş ' diye cevap verdi .

Olay yerinde inceleme yapan polis , soruşturmayı sü ; rdü ; rü ; yor . ( CİHAN )

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile