Annesine En Güzel Çiçegi Yapmak Isteyenler Hayatpark'ta Bulusacak

Annesine En Güzel Çiçegi Yapmak Isteyenler Hayatpark'ta Bulusacak

Konyaalti Belediyesi Anneler Günü için renkli bir etkinlik düzenleyecek. "Bir Tutam Yesillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi" adi altinda gerçeklestirilecek etkinlikte annesine en güzel çiçegi yapmak isteyenler bir araya gelecek.

Dünya genelinde her yil mayis ayinin ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü için Konyaalti Belediyesi de farkli bir etkinlige imza atmaya hazirlaniyor.

Konyaalti Belediyesi’nin HayatPark’ta "Saksi sizden, çiçek bizden" mottosuyla gerçeklestirecegi "Bir Tutam Yesillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi"nde annesine en güzel çiçegi hazirlamak isteyenler bir araya gelecek.

HayatPark’ta 11 Mayis Cumartesi günü saat 10.00’da gerçeklestirilecek etkinlige katilmak isteyenler saksi ve teraryum fanuslarini yaninda getirecek, çiçek ve bitkiler ise belediye tarafindan karsilanacak. Atölyeye katilmak isteyenlerin (0 242) 245 55 00 numaradan Halk Masa’ya ulasmalari gerektigi belirtildi.

Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, "Anneler Günü öncesinde HayatPark’ta yapacak oldugumuz etkinlikte annelerimize hediyelerini birlikte hazirlayacagiz. Atölyemizde saksi ve teraryum fanuslari katilimcilarimiz tarafindan getirilecek, çiçek ve bitkileri ise belediyemiz katilimcilarimiza saglayacak. Tüm halkimizi HayatPark’ta yapacagimiz atölyemize bekliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile