Antakya Belediyesi yabancı oyuncusunu buldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) takımlarından Antakya Belediyesi, Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu Rashidat Sadiq ile 1 yıllık resmi sözleşm

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) takımlarından Antakya Belediyesi, Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu Rashidat Sadiq ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Bayanlar İkinci Ligi B Grubu'nda yer alan ve sezona galibiyetle başlayan Antakya Belediyesi, Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu Rashidat Sadiq'i nerklerine bağladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali'nin makamında gerçekleşen imza töreninin ardından Amerikalı oyuncu Rashidat Sadiq, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Meclis üyesi Hasan Hocamoğlu, Antrenör Mustafa Secerlioğlu, takım kaptanı Sercan Keskioğlu ve oyunculardan Ceylan Emre de hazır bulundu. Belediye Başkanı Savaş ziyarette yaptığı açıklamada, bayan basketbol takımının bünyesine tecrübeli ve önemli bir oyuncuyu daha transfer ettiklerini, hedeflerinin bu yıl şampiyon olarak TKBL'ye yükselmek olduğunu belirtti.

Basketbolseverleri salona davet eden Savaş, "İlk iki maçımızı galibiyetle tamamladık. Oyuncularımızı kutluyorum ve bundan sonraki müsabakalarında da kendilerinden aynı başarıyı bekliyorum. Sporseverleri de takıma destek olmaları için salona davet ediyorum." dedi.

Antakya Belediyesi, üçüncü maçını yarın deplasmanda Nallıhan Belediyesi ile oynayacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile