Antalya AKEV Üniversitesinden ATSO'ya Ziyaret

Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Aktaş, Oda Başkanı Çetin'i ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi verdi.

AKEV'in 53 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü özel öğretim kurumlarından biri olduğuna dikkati çeken Aktaş, Antalya AKEV Üniversitesi olarak yükseköğretimde hizmete başlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Aktaş, üniversitenin bu akademik yılda 4 fakülte ve 1 meslek yüksekokulda, 12 programda 610 öğrenciyle öğretime başlayacağını kaydederek, şunları ifade etti:

'Hedefimiz 10 yıl içinde alanında örnek gösterilen, kurulduğu bölge ve toplum başta olmak üzere, tüm insanlığa ışık sunan gerçek bir vakıf üniversitesi olmak. Gelecek yıllarda üniversitemize yeni bölümler eklemek için çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz 34 bölüm açmak. Beş bin öğrenciye eğitim verebilecek ortama sahibiz.'

ATSO Başkanı Davut Çetin de Antalya'nın üniversiteler kenti olmasını arzu ettiğini belirterek, Antalya AKEV Üniversitesi'nin öğretime başlayacak olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile