Antalya'da 113 Yem Çuvali Dolusu Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Antalya'da 113 Yem Çuvali Dolusu Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde jandarma ekipleri tarafindan düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 113 yem çuvalinda 3 bin 120 kilogram kaçak kiyilmis tütün ele geçirildi. Operasyonda 8 kisi ise yakalanarak gözaltina alindi.

Edinilen bilgiye göre; Antalya Il Jandarma Komutanligi Gazipasa Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, Adiyaman’dan yüklü miktarda kaçak tütün getirilecegi ve Gazipasa Ilçesi Zeytinada Mahallesinde kamyona yüklenerek dag yolundan Alanya Ilçesine sevkiyatinin yapilacagi bilgisini aldi. Ekipler bunun üzerine operasyon gerçeklestirdi. Süpheli tirda ve kamyonette narkotik köpegi ile birlikte yapilan aramada 113 adet besi yemi çuvalinda 3 bin 120 kilogram kaçak kiyilmis tütün ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafindan yapilan arastirmada Adiyaman’dan gelen tir aracina 2 aracin da öncülük yaptigi tespit edildi. Operasyonda tir soförü A.A. ve araçta bulunan E.M.A., öncü araçta bulunan M.T., diger öncü araçta bulunan I.H.Y, A.O.T , I.D. , A.T., kamyonette bulunan M.Ç. isimli sahis olmak üzere toplam 8 süpheli yakalandigi bildirildi.

Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcisina bilgi verilerek alinan talimat dogrultusunda adli islemlere baslandigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile