Antalya'da 14 Ilçeye 121 Adet Su Deposu Yerlestirilecek

Antalya'da 14 Ilçeye 121 Adet Su Deposu Yerlestirilecek

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü saglikli ve verimli içme suyunu temini için çalismalarini sürdürüyor. “Içme Suyu Depolari Temin Isi” çerçevesinde 14 ilçeye 121 adet su deposu yerlestiriliyor. Bu çerçevede Finike ilçesinde 12 su deposunun yerlerine baglantilari yapiliyor.

Ilçelerde su sikintisi yasanmamasi için harekete geçen Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü yaklasik maliyeti 50 milyon TL olan “Içme Suyu Depolari Temin Isi” çerçevesinde 14 ilçeye 121 adet su deposu yerlestirecek. Bu sayede ilçelerde yasayan vatandaslara kaliteli, güvenilir ve saglikli içme suyu saglanmis olacak.

“Su sorunu giderilecek”

Yüksek rakimli bir mevkide yer almasindan dolayi su problemi yasanan Finike’nin Ernez Mahallesi’nde de bu sorunun giderilebilmesi için Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan su deposu temini yapildi. Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Finike Sube Müdürü Fevzi Çiftçi, “Mevcut depolarin ihtiyaci karsilayamadigi muhtarlarimiz tarafindan bize iletildi. Yazin çok su sikintisi yasanan yerler vardi. Yeni depolarimizla bu sorunu gidermis olacagiz” dedi.

Finike Ernez Mahallesi Muhtari Abdurrahman Firtina da yeni depolar ile beraber bu su sikintisinin ortadan kalkacagini belirterek Baskan Muhittin Böcek’e ve emegi geçenlere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile