Antalya'da 2024'Ü Denize Girerek Karsiladilar

Antalya'da 2024'Ü Denize Girerek Karsiladilar

Antalya’da kendilerine ’Yaz Kis Denize Girenler’ adini veren ve aralarinda ögretmen, mühendis, is adami ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu 20 kisilik grup, 2024 yilini denize girerek karsiladi.

Konyaalti Sahili’ne esleri ve çocuklariyla gelen ’Yaz Kis Denize Girenler’ adli grup üyeleri, isinmak için sahilde ates yakti. Türk bayraklari ve Atatürk posterleriyle bir süre sahilde vakit geçiren grup, geri sayimin ardindan saat 00.00’da denize girdi. Havai fisekler esliginde grup üyeleri kendilerini hava sicakliginin 12, deniz sicakliginin ise 20 derece ölçüldügü sahilde sulara birakti. Grup üyeleri bir süre denizde kulaç atarak, yanlarinda getirdikleri Türk bayraklari ve Atatürk posterlerini açti. Aralarinda ögretmen, mühendis, is adamlari ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu grup, 2024 yilini denize girerek karsiladi.

Yeni yili denizde karsilayan grup üyelerinden Abdullah Kurk, “Yeni yil bütün ülkemize hayirli ugurlu olsun. Deniz disaridan daha sicak, nice mutlu yillara. Biz yaz kis girdigimiz için soguk hissetmiyoruz” dedi.

Denize girmenin son derece saglikli olduguna dikkat çeken Nail Avci da, “Bu güzel denizde 100’üncü yilimiz kutlu olsun. Bu yil da denize girerek yeni yila girdik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile