Antalya'da 300 Polisle Helikopter Destekli Es Zamanli Uyusturucu Operasyonunun Detaylari Paylasildi

Antalya'da 300 Polisle Helikopter Destekli Es Zamanli Uyusturucu Operasyonunun Detaylari Paylasildi

Antalya’da 2 mahalleye, aralarinda özel harekat polislerinin de bulundugu 70 ekipten olusan yaklasik 300 polisin katilimiyla düzenlenen es zamanli operasyonun detaylari paylasildi. Operasyonda 1 kilogram kokain, 750 gram esrar ve metamfetamin maddesi ele geçirilirken 476 sahis sorgulanip, 2 aranan sahis yakalandi. Helikopter destekli uyusturucu operasyonunda evler ve eklentileri dedektör köpekler tarafindan arandi.

Il Emniyet Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü öncülügünde Asayis, Terörle Mücadele, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat ve diger birimlerden 300 polisin katilimiyla Muratpasa ilçesi Yesildere Mahallesi, Kepez ilçesi Habipler Mahallesi’nde es zamanli operasyon düzenlendi.

Uyusturucu ticareti ve kullaniminin engellenmesine yönelik gerçeklestirilen operasyonda, belirlenen 20 adresin giris ve çikislari özel harekat ekipleri tarafindan kapatildi. Narkotik ekipleri öncülügünde çogunlugu müstakil ev ve eklentileri, ahir, depo ve bahçe didik didik arandi. Aramalara dedektör köpekler Geeta, Maya, Çaki, Pascal ve Pars da katildi.

Bir evin ikinci katinda yapilan aramada Maya, mutfak dolabinin içine gizlenmis içinde madde bulunan küçük çanta buldu. Çantanin içinden hassas terazi, içime hazir uyusturucu madde ve bir miktar para ele geçirildi. Bu evde bulunan 2 süpheli gözaltina alindi. Polis helikopterinin havadan destek verdigi operasyonda, 476 sahis sorgulanirken, 2 aranan sahis yakalandi, 171 araç incelenerek 35 araca cezai islem uygulandi. Ayrica süpheli sahislara ait ikamet adreslerinde ve araçlarinda yapilan aramalarda; 1 kilogram kokain, 750 gram esrar ve metamfetamin maddesi, muhtelif miktarda kenevir bitkisi, sentetik ecza ve eroin maddesi, 1 adet tabanca , 5 adet hassas terazi ile bir miktar Türk Lirasi ve döviz ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile