Antalya'da Ayni Anda Hem Karla Mücadele Hem Deniz Keyfi

Antalya'da Ayni Anda Hem Karla Mücadele Hem Deniz Keyfi

Antalya’nin yüksek kesimlerinde karla mücadele edilirken sahil kesimlerinde günesi görenler dünyaca ünü Konyaalti sahiline akin etti.

Antalya’nin Gündogmus ve Akseki yaylalarinda yer yer iki metreyi bulan karla kapli yollari açmak için kar küreme çalismasi yapilirken kent merkezinde sahilde yogunluk yasaniyor.

Karla kapanan yollari açmak için kis aylarinda yogun bir çalisma gerçeklestiren Antalya Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekiplerinin kar mesaisi sürüyor. Ekipler Akseki ve Gündogmus’ta göçerlerin yaylaya çikislarini kolaylastirmak için karla kapli yayla yollarinda kürüme çalismasi yapiyor.

Göç yollari temizleniyor

Havalarin geç isinmasi nedeniyle Antalya’nin yüksek kesimlerinde henüz erimeyen karlarin kapattigi yollar, Antalya Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesine bagli yol ekiplerince açiliyor. Ekipler yayla hazirligi yapan göçerlerin yolculuklarini kolaylastirmak için yer yer iki metreyi bulan karlari kürüyor. Antalya Büyüksehir Belediyesi ekiplerince Gündogmus ve Akseki ilçelerinde gerçeklestirilen çalismalar sonucu kar nedeniyle ulasilamayan yaylalarin yollari açilarak güvenli hale getiriliyor.

Toroslarda karla mücadele çalismalari sürerken Antalya kent merkezinde ise günesi görenler sahillere kostu. Hava sicakliginin 24 derece nem oranin ise 54 olan sehirde günesi görenler park ve sahilleri doldurdu. Kimi yürüyüs yapip güneslenirken kimisi de denize girmeyi tercih etti.

Öte yandan, varyant seyir terasi, yasak olmasina ragmen adrenalin sever yamaç parasütçülerin ugrak yeri olmaya devam etti. Ayrica falezlerin alt kisminda bulunan kayaliklardan denize atlayanlar dikkati çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile