Antalya'da Dolandırıcılık Operasyonu

İstanbul'da sahte belge düzenleyerek kiraladığı aracı Antalya'da satmaya çalıştığı iddia edilen kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da sahte belge düzenleyerek kiraladığı aracı Antalya'ya getirerek birden fazla vatandaşa satmaya çalıştığı ileri sürülen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Zanlının, 27 bin lira karşılığında satmak istediği araç için birden fazla vatandaştan bin 750 lira kapora aldığını belirleyen polis, mağdurların ifadeleri doğrultusunda bu kişinin G.Ü. olduğunu tespit etti.

Muratpaşa ilçesinde gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile