Antalya'da Dün Savas Alanina Dönen Sahilde Bugün Sicak Hava Keyfi

Antalya'da Dün Savas Alanina Dönen Sahilde Bugün Sicak Hava Keyfi

Antalya’da dün saganak yagisin etkisiyle adeta savas alanina dönen dünyaca ünlü Konyaalti sahili, bugün sicak hava ile birlikte turist ve vatandaslarin akinina ugradi. Kayaliklardan denize atlayanlar ve kürek sörfü yapanlar renkli görüntüler olusturdu. Varyant seyir terasi ise yasak olmasina ragmen adrenalin sever yamaç parasütçülerin ugrak yeri olmaya devam etti.

Antalya’da dün etkili olan saganak yagmur ve firtina dünyaca ünlü Konyaalti sahilini adeta savas alanina çevirmisti. Bugün ise sicak ve günesli havayla beraber yerli ve yabanci vatandaslar Konyaalti Sahiline gelerek sicak havanin keyfini sürdü. Ögle saatlerinde hava sicakligi 19 derece, deniz suyu sicakliginin 20 derece ölçüldügü kentte vatandaslar denize girerek, günesledi. Bazi turist ise dün dalgalarin yiktigi cankurtaran kulelerinin yaninda güneslendi. Denizde kürek sörfü yapanlar da renkli görüntüler olustururken. Bazi tatilciler ise zamanini sicak kumsalin üzerinde kitap okuyarak degerlendirdi.

Öte yandan, varyant seyir terasi, yasak olmasina ragmen adrenalin sever yamaç parasütçülerin ugrak yeri olmaya devam etti. Ayrica falezlerin alt kisminda bulunan kayaliklardan denize atlayanlar dikkati çekti.

"Bugün bakarsin yagmur yagar , diger gün bakarsin sel götürür"

Konyaalti sahiline gelen vatandaslardan Cengiz Bassoy sunlari dile getirdi: "Antalya’nin genel özelligi bu. Bugün bakarsin yagmur yagar , diger gün bakarsin sel götürür. Ama biz bunu bildigimiz için su an buradayiz. Çekirdek, çayimiz ve kahvemiz var günesin tadini çikartiyoruz. Denize girmedik, daha vakti var”.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile