Antalya'da Film Gibi Akü Hirsizligi

Antalya'da Film Gibi Akü Hirsizligi

Antalya’da kamyonetini evinin önüne park eden genç, sabah ise gitmek için marsa bastiginda soke eden bir manzara ile karsilasti. Yilmaz Erdogan’in Vizontele filmindeki akü hirsizligi sahnesinin bir benzerini yasayan genç, “Akünün ikisini de almislar keske birini alsalardi. Birisini almadiklari için ikisini de alip gitmisler. Insallah birini getirirde, onla çalisir masrafini çikaririz” dedi.



Edinilen bilgiye göre olay, Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5924 Sokak’ta bir müstakil evin önünde meydana geldi. Demircilik yapan 20 yasindaki Sinan Gezici, 32 NB 327 plakali kamyonetini park ettikten sonra evine geçti. Ise gitmek üzere sabah esiyle aracina binen Gezici, marsa basmasina kamyoneti çalismadi. Kamyonetinin kaputunu açan Sinan Gezici, 4 bin TL degerinde iki aküsünün yerinde olmadigini gördü. Genç durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla bölgeye gelen polis ekipleri, gerekli incelemenin ardindan çevrede güvenlik kamerasi çalismasi yapmaya basladi.

Büyük üzüntü yasayan Gezici, ise hem ise çikamadigina hem de 4 bin TL aküsünün çalinmasindan dert yandi. Polis ekipleri ise aküleri çalan hirsiz yada hirsizlari yakalamak için çalismasini sürdürüyor.

"Keske akünün birini alsalardi"

Aracinin basinda bekleyen Sinan Gezici, " Marsa bir bastim yok, indim bir baktim kaputu açip akü yok. Çalan arkadaslar bir zahmet getirsin. Ise gidecektim. Canimizi yaktilar. Ikisine zamaninda bin 500 TL para vermistim. Destek vermek isteyen bana akü aliversin. Sabah ekmegimize çikar aksam evimize geliriz. Geldim kapiyi açtim aküler yok, Yilmaz Erdogan’in filmindeki bir bir olay sabah sabah basimiza geldi. Ikisini de almislar keske birini alsalardi. Birisini almadiklari için ikisini de alip gitmisler. Insallah birini getirirde, onla çalisir masrafini çikaririz. Belki beni görür getirir” diye konustu.



"Akülerimi getiriversin"

Magdur olan Sinan Gezici, “ Sabah ise gitmek için yola çiktim. Çok kötü bir olay yasadim, durumuma gülüyorum. Bir bastim marsa almadi. Arabadan indim kaputa baktim, hanima Duygu aküler yok dedim. Hanim çok kizdi. Hemen polisi aradim. Bugün ise de gidemedik. Bugünkü maasimi bir zahmet o çalan arkadas akülerle birlikte getiriversin. Gelsin biraksin akülerimi sikayetçi olmayacagim. Asiri magdur olduk. Sabah sabah hani o film var ya o sahneyi yasadim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile