Antalya'da Gizli Hayirseverden Gelen Ücretsiz Pide Kuyrugu

Antalya'da Gizli Hayirseverden Gelen Ücretsiz Pide Kuyrugu

Antalya’da ismini gizleyen bir hayirsever, her yil muhtarlik araciligiyla mahalleye Ramazan ayi boyunca günde 500 pideyi ücretsiz dagittiriyor. Iftar saatine yaklasildiginda kuyruga giren vatandaslar, kisi basina aldiklari 2 pideyle evlerine mutlu dönüyor. Gizli hayirseveri kimsenin bilmedigini aktaran Ay, “’Allah razi olsun’ deyip ona dua ediyorlar. Insallah bu dualar ona gidiyordur. Hayirseverimize çok çok tesekkür ediyoruz, Allah ona bin katini versin” dedi.

Muratpasa ilçesi Hasim Isçan Mahallesi’nde ismini gizleyen bir hayirsever, muhtar Halil Ay’a gelerek mahallede günde 500 pidenin vatandaslara ücretsiz dagitilmasi için sponsor oldu. Gerekli kaynagin saglanmasinin ardindan bir firinla pidelerin tanesi 15 TL’den anlasilip, Ramazan ayinin ilk iftarinda dagitilmaya baslandi. Ücretsiz pide dagitilacagini ögrenen mahalle sakinleri ise, saat 16.00’da pidelerin dagitildigi muhtarlik önüne gelerek siraya girdi. Ailedeki birey sayisina göre pidelerini alan vatandaslar, evlerine yüzleri gülerek döndü.

“Allah yapandan, getirenden, emek verenden ve yiyenden razi olsun”

Ismini vermek istemeyen ayni hayirseverin her yil hayir isledigini belirten Hasim Isçan Mahallesi Muhtari Halil Ay, “Bunun en büyük amaci komsuyu birlestirmek. Burada sadece bizim mahallemiz degil, her mahalleden gelen var. Ihtiyaç sahipleri bizim mahallemize geliyorlar herkese ikiser pide veriyoruz. Amacimiz burada insanlari birlestirmek ve bütünlestirmek. Insanlarin bir nebze yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Allah yapandan, getirenden, emek verenden ve yiyenden razi olsun” dedi.

Gizli hayirseveri kimsenin bilmedigini aktaran Ay, “’Allah razi olsun’ deyip ona dua ediyorlar. Insallah bu dualar ona gidiyordur. Bazen ben ona burada dagitildigini fotograf çekip atiyorum. Duygulaniyor. Hayirseverimize çok çok tesekkür ediyoruz, Allah ona bin katini versin” diye konustu.

Vatandaslar da yapilan hayir için hayirsevere bol bol dua etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile