Antalya'da Hafta Basi Kar, Hafta Sonu Deniz Keyfi

Antalya'da Hafta Basi Kar, Hafta Sonu Deniz Keyfi

Hava sicakliginin 13 dereceye yükseldigi turizm kenti Antalya’da, bazi vatandaslar karli daglar gölgesinde denize girdi.

Hafta basinda 29 yil aradan sonra kent merkezine kar yagisinin görüldügü turizm sehri Antalya’da, günesli havayla birlikte termometreler 13 dereceye kadar yükseldi. Tüm yurtta etkisini devam ettiren karli ve soguk havaya ragmen, Antalya’da hava bir kaç derece isindi. Gece sicakliginin düsük oldugu kentte, gündüz yüksek sicakligi görenlerin adresi ise sahil bandi oldu. Dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’ne gelen vatandaslarin bir kismi yürüdü, bir kismi kiyida sohbet etti. Etrafi karli daglarla çevrili olan dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’nde ise bazi vatandaslarin denize girdigi görüldü.

Vatandaslar 17 derece sicakligi bulunan suda kulaç atti. Denize yüzenler ve sahil bandinda sohbet edenler havadan da görüntülendi.

"Bize kis yok"

Denize girenlerde Hatice Ece Tekin, Antalya’da havanin soguk olmasina ragmen sik sik yüzdüklerini kaydetti.

Her günesli havada denize girdiklerini dile getiren Tekin, “Disarisi da güzel ama su daha güzel. Bize kis yok yine yaz. Karli manzara esliginde yüzmek gayet keyifli” dedi.

"Zaman buldukça giriyoruz"

Antalya’da yaz kis denize girilebildigini ifade eden Serafettin Uysal, “Bir çok kisi denize giriyor. Suyun sicakligi 16-17 derece civarinda, bizde zaman buldukça geliyoruz. Antalya’da oldugumuz sürece geliyoruz. Disarisi biraz soguk ama deniz sicak. Kisin yüzmek vücut için çok faydali. Bugün günes de güzel” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile