Antalya'da Heyelan! Sürücüler Yolda Zorlandı

Antalya'da Heyelan! Sürücüler Yolda Zorlandı

Serik ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası yola akan toprak, yağışın etkisiyle çamura dönüştü. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bir kamyonet kayarak şarampole girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Serik ilçesinde kırsal mahalleleri birbirine bağlayan Yeşilvadi ile Karabük mahalleleri arasındaki yol, olumsuz hava koşullarının ardından meydana gelen heyelan nedeniyle büyük ölçüde zarar gördü. Yola dökülen toprak ve taşlar, yağışın etkisiyle çamura dönüşerek ulaşımı zorlaştırdı.

Çamurla kaplanan yol, sürücüler için adeta offroad parkuruna dönüşürken bazı araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Antalya'da Heyelan! Sürücüler Yolda Zorlandı
KAMYONET KAYARAK ŞARAMPOLE GİRDİ

Çamurlu yoldan geçmeye çalışan bir kamyonet, zeminin kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole saplandı. O anlar, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, kamyonetin kayarak yoldan çıktığı ve çevredeki vatandaşların yardım etmeye çalıştığı anlar yer aldı.

Antalya'da Heyelan! Sürücüler Yolda Zorlandı
ARAÇLAR GÜÇLÜKLE İLERLEDİ

Yoldan geçmeye çalışan başka bir araçta ise kaymayı önlemek için bagaj kısmına bir kişinin oturduğu görüldü. Çamura saplanan kamyonet, daha sonra bir traktör yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Antalya'da Heyelan! Sürücüler Yolda Zorlandı
Bölgedeki sürücüler, özellikle yağışlı havalarda yolun tehlikeli hale geldiğini belirterek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile