Antalya'da Kedi Köpek Oteline Silahli Ve Uçan Tekmeli Saldiri

Antalya'da Kedi Köpek Oteline Silahli Ve Uçan Tekmeli Saldiri

Antalya’nin Alanya ilçesinde kedi ve köpeklerin barindigi bir otel, bir sahis tarafindan kursunlarin hedefi oldu. Otelin sahibi, çevredeki vatandaslarin otelde hayvanlarin barinmasina karsi çiktiklarindan dolayi kursun siktigini ve sürekli tehditler aldigini iddia etti.

Olay, 28 Nisan Pazar günü aksam saatlerinde Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Nurhayat Biçakçioglu isimli vatandasin sahibi oldugu kedi ve köpeklerin barindigi bir otele tabanca ile defalarca ates edildi. Tabancadan çikan kursunlar otele isabet ederken, olayda herhangi bir yaralanma yasanmadi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeye devam ettigi ögrenildi.

Silahli saldiri güvenlik kamerasinda

Olay ani ise oteldeki güvenlik kamerasi tarafindan kayit edildi. Görüntülerde elinde tabanca olan sahsin otele dogru birçok el ates ettigi görülüyor. Dakikalar geçinince sahsin uçan tekmeyle kapiyi kirmaya çalistigi anlar da kamera kaydina yansidi. Saldirgan sahsin, “disari çik” seklinde bagirdigi anlar da görüntülerde yer aldi.

“Silah sikan kisi zaten benimle biraz husumetli”

Yasadigi olayla ilgili konusan Nurhayat Biçakçioglu, çevrede yasayan bazi vatandaslarin otelde kalan hayvanlarin barinmasina karsi çiktiklarini öne sürerek, “3 tane baktigim hayvan bahane ediliyor. Aslinda otelin kapanmasini isteyen, bir sitedeki yabancilar. Yurtdisindan gelmisler hayvanlari istemiyorlar. Hayvanlarin burada bulunmasini, sokak hayvanlarini bahane ederek hayvanlarin canina acitiyorlar, tasliyorlar, sürekli kiskirtmaya çalisiyorlar. Barinaktan geldiler hayvanlari götürdüler. Onun savasini yasiyoruz biz burada. Hayvanlari aldirttiktan sonra ben savunmasiz kalinca 23 siktilar bana burada. Silah sikan kisi zaten benimle biraz husumetli. Yandaki arsa benim arsam. Ben kendisine birkaç kere izah ettim yapmayin diye. Gittim müdahale ettim. Müdahale ettigim için de bu sekilde karsilik aldim. Sonrasinda da sürekli tehdit yagdiriyorlar. Su an burayi kapatip gitmemi istiyorlar, bu olaylar bitmez, bu olayi tekrar yasarsin diyorlar. Hayvanlar seni ilgilendirmez sen kendinle ilgilen müsteri köpekleriyle ilgilen diyorlar. Sürekli böyle tehditler yiyorum ben burada. Ben bu 3 cani bunlarin eline birakmak istemiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile