Antalya'da Libyalı Askerlerin Kaldıkları Oteldeki Kavga

Antalya'da Libyalı Askerlerin Kaldıkları Oteldeki Kavga

Antalya'da bir otelde Libyalı askerler ile diğer otel müşterileri arasında çıkan kavganın ardından polis, kavgaya karışanların ifadelerini alıyor.

Antalya'da tedavi gören ve Konyaaltı sahilindeki Porto Bello Otel'de kalan bir grup Libyalı asker ile otel müşterileri arasında çıkan kavga sonucunda çıkan olaylarla ilgili otelin Ön Büro Müdürü Çağlar Bayrakçı bir açıklama yaptı.

Bayrakçı, olayın misafirler arasında çıkan kavgadan kaynaklandığını belirterek, 'Olay misafirlerimiz arasındaki bir kavgadan çıktı. Olaya savcılık ve polis müdahale etti, ifadeler alınıyor. Bizim görgü şahidi personelimiz ifadelerini veriyor. Olayın çıkış nedeni ile ilgili netbir bilgimiz yok. Polis kamera kayıtlarını inceliyor. Birden bire oluşmuş bir olay. Lobide kaynaklanan olay biraz fazla büyüdü. Misafirlerden yaralılar vardı. Onlar da ambulanslarla hastaneye götürüldü. Otelde Libyalı misafirlerimiz var. Sağda solda küçük kırıklar var ' dedi.

15 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı olayda çevik kuvvet ekiplerinin oteldeki bekleyişi sürerken, polis kavgaya karışanların ifadelerini alıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile