Antalya'da Ögrencilerin Bulundugu Servis Aracina Sopali Saldiri

Antalya'da Ögrencilerin Bulundugu Servis Aracina Sopali Saldiri

Antalya’nin Alanya ilçesinde seyir halindeki ögrenci servisinin soförü ile tartisan bir baska sürücü, trafik isiklarinda içerisinde ögrencilerin bulundugu aracin camlarini demir sopayla parçaladi. Saldiri ani servis aracindaki bir ögrencinin cep telefonu kamerasiyla kayit altina alinirken, ögrencilerin yasadiklari korku ve panik görüntülere yansidi.

Olay, aksam saatlerinde Alanya İçel D-400 karayolu Dinek Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyir halindeyken 07 C 32301 plakali servis soförü H.S. ile 48 YN 617 plakali aracin sürücüsü F.S. arasinda tartisma çikti. Araçlarin kirmizi isikta durdugu anda aracindan inen sürücü, eline aldigi sopayla servis aracinin ön camina defalarca vurdu. Çevredeki diger vatandaslar kavgayi ayirirken, eli sopali saldirgan aracina binip bölgeden uzaklasti. Araç plakasi ve güvenlik kameralarindan yola çikan polis, araciyla uzaklasan sürücü F.S ile olay aninda yaninda oldugu belirlenen babasi M.S.’yi kisa süre içinde yakaladi. Sopayla saldiri sonrasinda servis aracinin ön caminda hasar oldugu görüldü.



Ögrenciler büyük korku yasadi

Ögrenci servisindeki korku dolu anlar araçta bulunan bir ögrencinin cep telefonu kamerasiyla anbean kayit altina alindi. Görüntülerde eli sopali sahsin servis aracinin ön camina arka arkaya vurdugu görüldü.

O esnada serviste bulunan ögrencilerin yasadigi korku nedeniyle çiglikattiklari anlar da görüntülere yansidi.

“Ögrencilerimize bunu yasatmaya kimsenin hakki yok”

Saldiriya ugrayan servisteki bir ögrencinin velisi Dudu Akman, çocuklarin olaydan psikolojik olarak etkilendigini belirterek, "Yolda saldiriya ugramislar. Ben de is yerindeyim, hemen izin alip çiktim. Karakola geldik sikayetçi olduk. Ögrencilerimize bunu yasatmaya kimsenin hakki yok. Trafikte adam duruyor ve çocuklarin üzerine saldiriyor. Hastaneye gidecegiz. Allah’a sükür çocuklarimizin durumunda bir sey yok ama olabilirdi. 15-16 tane çocuk varmis serviste. Çocuklar psikolojik olarak etkilendiler, çok asiri korkmuslar" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile