Antalya'da Okul Protokolü İmza Töreni

Antalya’da diş hekimi ve mimar olan iki kız kardeşin merhum anne, babaları adına yaptıracağı anaokulu için protokol imzalandı.

Vali Münir Karaloğlu, makamında gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever diş hekimi Sibel Sönmez ile İstanbul’da yaşayan mimar ablası Zuhal Sönmez’e teşekkür etti.

Sönmez kardeşlerin anne ve babasına rahmet dileyen Karaloğlu, 'Sibel Sönmez ve ablası Zuhal Sönmez hanımefendi 450 bin lira bağışlayacaklar ve merhum anne ve babaları adına bir anaokulu yapacağız. Allah hayırlarını kabul etsin. Ne mutlu anne ve babalarına ki böyle hayırlı evlatlar yetiştirmişler.' dedi.

Daha önce babası Arif Sönmez anısına Manisa'nın Gördes ilçesinde de anaokulu yaptırdığını açıklayan Sibel Sönmez, '10 ay önce de annem Neşe Sönmez’i kaybettik. Bunun üzerine memleketimizde annem ve babam için ablamla ayrıca bir anaokulu yaptırmaya karar verdik.” diye konuştu.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek de ilçede 8’i devlet, 5’i özel 13 anaokulu bulunduğunu anımsatarak, 8 anaokulundaki derslik sayısının 46 olduğunu ve Kepez İlkokulu bahçesine yapılacak söz konusu 4 derslikli anaokuluyla ihtiyaçlarının yüzde 10'unun karşılanmış olacağını sözlerine ekledi.

Vali Karaloğlu ve hayırsever Sönmez yapılan konuşmaların ardından protokolü imzaladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile