Antalya'da Ormanlik Alanda Erkek Cesedi Bulundu

Antalya'da Ormanlik Alanda Erkek Cesedi Bulundu

Antalya’da ormanlik alanda erkek cesedi bulundu. Vücudunun çesitli bölgelerinde kesici aletle kesi izleri bulunan cesedin etrafinda ise çok sayida fotograf bulundu.

Olay, Muratpasa ilçesine bagli Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi yakinindaki ormanlik alanda yasandi. Edinilen bilgiye göre, ormanlik alanda araciyla gezen vatandas, kumlarin üzerinde hareketsiz yüzüstü yatar vaziyette bir kisiyi gördü. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ormanlik alana gelen saglik ekipleri, üzerinden kimlik çikmayan 30-35 yaslarindaki erkek sahsin hayatini kaybettigini belirledi. Polis ekipleri cesedin etrafinda yaptigi incelemede, etrafa saçilmis çok sayida fotograf buldu. Ekipler, fotograflari delil olarak toplarken, cesedin vücudunun çesitli bölgelerinde ise kesici aletle izleri oldugunu belirlendi. Cesedin ilk belirlemelere göre yaklasik 1 haftalik oldugu belirtildi.

Olay yeri ve savci incelemesinin ardindan ceset, ölüm nedeni ve kimligi belirlenmek üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile