Antalya'da Pilates, Yoga Ve Zumba Kurslarina Ilgi Büyük

Antalya'da Pilates, Yoga Ve Zumba Kurslarina Ilgi Büyük

Antalya’da Konyaalti Belediyesi’nin açmis oldugu yoga, pilates ve zumba kurslarina kadinlar büyük ilgi gösteriyor.

Antalya’da Konyaalti Belediyesi’nin düzenledigi yoga, pilates ve zumba kurslarina kadinlar büyük ilgi gösteriyor. Kurslara katilan kadinlar, pilates, yoga ve zumba yaparak hem daha saglikli olduklarini hem de sosyallestiklerini belirtiyorlar.

Konyaalti Belediyesi’ne bagli Konyaalti Sanat Egitim Merkezi’nde (KONSEM) her yil ücretsiz olarak düzenlenen bu kurslar yogun ilgi görüyor. Kurslara özellikle kadinlarin ilgisi dikkat çekiyor. Yoga, pilates ve zumba kursuyla daha saglikli olduklarini belirten kadinlar, kurslar sayesinde sosyallestiklerini ve daha mutlu olduklarini dile getirdiler.

“Birliktelige ihtiyacimiz var”

Pilates kursuna uzun süredir geldigini belirten Demet Bar, “Saglikli olmak için kurslara geliyorum. Hocamiz esliginde, güzel, yasimiza uygun hareketler yapiyoruz” dedi.

Verilen kurslar ve yapilan etkinlikler için Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan ve Konyaalti Belediyesi’ne tesekkür eden Emel Kalyon da, “Iki yildir kurslara geliyorum. Isinma hareketleriyle basliyoruz ve ardindan sporumuzu yapiyoruz. Verilen egitim ve kurslardan çok memnunum. Biz kadinlarin böyle aktivitelere ve birliktelige çok ihtiyaci var” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile