Antalya'da Saglik Yatirimlari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Antalya'da Saglik Yatirimlari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Serik’te Ilçe Saglik Müdürlügü, Aile Sagligi Merkezi, Saglik Hayat Merkezi ve 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu’nun temeli düzenlenen törenle atildi.

Ilçe ziyaretleri çerçevesinde Serik ilçesini ziyaret eden Vali Hulusi Sahin, yapimina baslanan Serik Ilçe Saglik Müdürlügü, Aile Sagligi Merkezi, Saglik Hayat Merkezi ve 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu temel atma törenine katildi.

Törende Vali Sahin’e Antalya milletvekili, Serik Kaymakami ve ilçe protokol üyeleri eslik etti. Törendeki konusmasinda projenin Serik ilçesi için hayirli olmasini dileyen Vali Sahin, projenin en kisa zamanda biterek Serikli vatandaslarin kullanimina açilmasi temennisinde bulundu.

Temel atma töreninin ardindan Vali Sahin ve protokol üyeleri Serik Kaymakami Cemal Sahin ve Serik Belediye Baskani Enver Aputkan’i ziyaret ederek, ilçenin turizmi, tarimi, tarihi ve turistik yerleri hakkinda detayli bilgi aldi. Ayrica Vali Sahin, yapimi devam eden Serik Hükümet Konagi insaatinda ve Aspendos Antik Tiyatro’da incelemelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile