Antalya'da Seraya Uyusturucu Operasyonu

Antalya'da Seraya Uyusturucu Operasyonu

Antalya’da jandarma ekipleri tarafindan bir seraya düzenlenen uyusturucu operasyonunda 2 kilo 500 gram skunk ve her bir kökte ortalama 25 sömek skunk bulunan 110 kök skunk bitkisi ele geçirildi.

Manavgat Cumhuriyet Bassavciligi talimatiyla; Antalya Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ve Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi KOM Timi ekiplerince yapilan çalismalar neticesinde; Manavgat’in turizm bölgelerinde E.S., U.C.A., B.Ç., F.D., M.K. ve A.T. isimli sahislarin uyusturucu madde imal ederek piyasaya sürülecegi yönünde bilgi elde edildi. Elde edilen bilgiler sonucu süpheliler yakalanarak gözaltina alinirken, sahislara ait 4 ikamet ve 1 is yerinde arama yapildi.

2 kilo 500 gram skunk ele geçirildi

Sahislarin ikamet ve is yeri adreslerinde yapilan aramada; 1 adet 7,65 milimetre çapinda ruhsatsiz Baretta marka tabanca, 11 adet 7,65 milimetre çapinda MKE yapimi dolu fisek, 2 kilo 500 gram skunk, her bir kökte ortalama 25 sömek skunk bulunan 110 kök skunk bitkisi, 3x4 metre uzunlugunda 4 adet iklimlendirme çadiri, 3 adet motorlu hava filtresi ve 36 adet motorlu gün beyazi lambasi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanarak gözaltina alinan 6 kisi yasa disi kenevir ekimi, uyusturucu madde imal ve ticareti, uyusturucu madde kullanmak ve bulundurmak ve 6136 sayili Kanun’a muhalefet suçlarindan Manavgat Adliyesinde hakim karsisina çikarildi.

Antalya Il Jandarma Komutanligindan yapilan açiklamada, “Vatandasimizin huzur ve güvenligini saglamaya yönelik çalismalara ara vermeden devam edilmektedir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile