Antalya'da Takside Dogum Kamerada

Antalya'da Takside Dogum Kamerada

Antalya’da hamile kadinin bindigi takside hastane önünde dogum yaptigi anlar ve yasananlar güvenlik kamerasina yansidi. Dogumun ardindan bebegin personel kucaginda hastaneye alindigi anlar saniye saniye kaydedildi.

Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi’nde yasayan 31 yasindaki hamile Samara Satilmis, sabah saatlerinde sancisi artinca hastaneye gitmek için esi Burak Satilmis (37) ile taksiye bindi. Özel bir hastaneye dogru yola çikan kadinin sancilari yolda siddetlendi ve dogum basladi.

Hastaneye ulastirilan kadinin dogumu, taksiden indirilmesinin tehlikeli olabilecegi için ebe ve hemsireler tarafindan araçta gerçeklesti. Bebege ’Melek Ayse’ ismi verildi.

Tüm bu yasananlar ise hastanenin güvenlik kamerasina yansidi.

Dogum aninda yasananlar kamerada

Hastanenin taksinin önüne geldigi anlar, personellerin kosturmasi, sedyenin getirilmesi ve saglik çalisanlarin mücadelesi kameralarca kaydedildi. Ayrica bebegin saglik çalisaninin kucaginda, annenin sedye ile hastaneye alindigi anlar saniye saniye kameralara yansidi.

"Bebegimiz saglikli"

Vitale Kadin Hastaliklari ve Dogum Hastanesi Sorumlu Hemsire Aleyna Aydogan, hastalari Samara Satilmis’in takside dogum yapmak zorunda kaldigini belirterek, "Hastamizin sabah sancilari artinca taksi ile hastanemize geliyor. Fakat hastamiz hastaneye ulastigi zaman dogum baslamis. Disarida olan ekip arkadaslarim ve ebelerimiz duruma bakarak dogumun basladigini fark ediyorlar. Bebegi riske atmak yerine takside dogumu gerçeklestiriyorlar. Bebegimiz 3,5 kilogram dünyaya geldi. Bebegimiz de annemiz de çok saglikli bizim için en önemli olan sey bu" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile