Antalya'da Turizm Çalisanlarinin Kaldigi Site Sular Altinda Kaldi, Oturanlar Isyan Etti

Antalya'da Turizm Çalisanlarinin Kaldigi Site Sular Altinda Kaldi, Oturanlar Isyan Etti

Turizm kenti Antalya’da sabah saatlerinde etkili olan saganak yagmur adeta hayati felç etti. 4 saat etkili olan yagmurda 5 yildizli otellerde çalisanlarin kaldigi site adeta sular altinda kaldi. Milyonluk dairelerin bulundugu sitede oturanlar disari çikmakta, disarida bulunanlar içeri girmekte zorluk çekerken, site sakinleri duruma isyan etti.

Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün Antalya için yaptigi saganak yagmur uyarisinin ardindan turizm kenti Antalya sabah saatlerinden itibaren siddetli yagmurun etkisi altinda kaldi. Sabah saatlerinde hizini arttiran yagmur ögle saatlerine kadar devam etti. Yagmur nedeni ile vatandaslar zor anlar yasadi. Aksu Ilçesi’nde siddetli yagmurlardan tarim arazileri de nasibini aldi. Onlarca dönüm bugday ekili alan sularin altinda kaldi. 5 yildizli otellerin önünden biriken yagmur suyunda araçlar ilerlemekte zorlandi.

Ünlü site sular altinda kaldi

Öte yandan, ilçede bulunan turizm bölgesi Kundu’da içerisinde milyonluk dairelerin bulundugu site ise adeta sular altinda kaldi. Araçlarin lastiklerine gömüldügü yagmur sulari ile vatandaslar evlerinden inmekte zorlandi. Bazi vatandaslar ise araçlari ile yoldan geçerken zor anlar yasarken arabasi ile siteye giris yapamayanlar araçlarini disarida birakarak dairelerine yürüyerek ulasim sagladi.

“Bu site zaten her zaman bu problemi tasiyoruz”

Yasanilan duruma isyan su tasiyicisi Oktay Üstüner, “Yagmur çok hizli yagdi. Biz de ekmegimizin pesindeyiz. Su arabanin lastiginin üzerinde içeride. Yagmur sabah basladi.

Kisa sürede bu hale geldi. Bu site zaten her zaman bu problemi tasiyoruz. Dizime kadar islandim. Bayagi zorlandim” dedi.



“Biktim ben bu durumdan”

Bir kadin ise, “Giremiyoruz. Biktim ben bu durumdan. Nefret ediyorum artik. Apartmanimiza giremiyoruz. Daha önce aracimizi çekici ile çektirdik. Dairelere 1 milyon 200 TL diyen var” dedi.



Içerisinde milyonluk daireler var

Ertan Ceylan ise “Halimizi görüyorsunuz. Ben bu sudan nasil geçecegim. Her yagmurda bu oluyor. Geçen yil arabam suda kaldi. Aracimin kaskosunu deldirdim. Daire fiyatlarini 1 milyon 400, 1 milyon 500 isteyenler var. Her ay 300 TL aidat aliyorlar. Halimiz bu” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile