Antalya'da Uyusturucu Ve Kaçak Sigara Operasyonuna 1 Tutuklama

Antalya'da Uyusturucu Ve Kaçak Sigara Operasyonuna 1 Tutuklama

Antalya’nin Manavgat ilçesinde polisin gerçeklestirdigi uyusturucu ve kaçak sigara operasyonunda 725 gram esrar ile 78 kilo kiyilmis tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kisiye islem yapilirken, uyusturucu ticareti yapma veya saglama suçundan gözaltina alinan 1 süpheli de tutuklandi.

Manavgat Ilçe Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri tarafindan Manavgat’taki bir ikamete ortak operasyon düzenlendi.

Eve yapilan aramalarda 725 gram esrar, 2 hassas terazi, 4 sigara sarma makinesi, 2 sigara sarmak için kullanilan hava kompresörü, sigara sarmada kullanilan basinçli hava kurtarma makinasi, 46 bin adet içi tütünle doldurulmus makaron, 78 kilo kiyilmis tütün, 313 paket (200’erli) bos makaron ve 50 paket gümrük kaçagi sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 2 kisi hakkinda 5607 SKM suçundan islemlere baslanirken, 1 süpheli Uyusturucu Ticareti Yapma veya Saglama suçundan gözaltina alindi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli, mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile