Antalya'da Yasakli Cins Sokak Köpegi, Genç Kadin Ve Köpegine Dehseti Yasatti

Antalya'da Yasakli Cins Sokak Köpegi, Genç Kadin Ve Köpegine Dehseti Yasatti

Antalya’da köpegini gezdirmeye çikaran genç kadin, site girisinde American staff cinsi oldugu belirtilen bir köpegin saldirisina ugradi. Güvenlik kamerasina saniye saniye yansiyan olayda, genç kadin ile köpegi yaralandi. Komsularin yardimiyla canini zor kurtaran genç kadin, “Disini kilitledi ve hiçbir sekilde birakmadi köpegimi. O sira ben yere düstüm, bu sefer beni bacagimdan ve iki dizimden isirdi. Bütün gün agladim. Hem basima gelen olaya hem de duyarsizliga üzüldüm” dedi.

Olay, Altintas Mahallesi Akkavak Caddesi üzerinde dün saat 10.30 siralarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, köpegini gezdirmek için evinden disari çikan Gözde Kavzan (30), sitenin disina çiktigi anda basi bos bir köpek, Kavzan’in köpegine bir anda saldirdi. Neye ugradigini sasiran Kavzan, saldiran köpegi uzaklastirmak istese de basarili olamadi. Köpek, Kavzan’i bacaklarinin çesitli bölümünden isirarak yaraladi, diger köpegin de sol arka bacagini parçaladi. Kavzan’in komsulari sesleri duymasi üzerine olay yerine gelerek saldirgan köpegi arka bacaklarindan tutarak ayirdi.

Yaralanan genç kadin Kepez Devlet Hastanesi’nde, bacagi parçalanan köpegi ise veterinerde tedavi altina alindi. Saldiran köpegin ise American staff cinsi oldugu belirtildi.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Dehsete düsüren saldiri ani ise sitenin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, saldiran köpegin, Kavzan’in köpegine saldirma ani ve genç kadinin uzun bir süre köpekleri ayirmaya çalismasi yer aldi. Yine görüntülerde bacaklarindan yaralanan Kavzan’in yere düsüs ani, komsularin olay yerine gelerek korkudan köpegi arka bacaklarindan tutarak ayirmalari da kayitlara yansidi.

“Disini kilitledi ve hiçbir sekilde birakmadi”

Olayin halen sokunda olan Kavzan, köpegin pitbull cinsi bir köpek oldugunu iddia ederek, “Kapidan çiktigimda önce pitbull mu diye anlamaya çalistim. Tam o arada bakarken bir anda köpegime saldirdi. Onu tutmaya çalistim hatta tekme de attim. Disini kilitledi ve hiçbir sekilde birakmadi köpegimi. O sira ben yere düstüm, bu sefer beni bacagimdan ve iki dizimden isirdi. Köpegim çok kötü bir durumda. Çok kan kaybetti. Beni Allah’tan kilitleyerek isirmadi, yoksa bacagim giderdi. Komsularim geç geldi, sopayla ayirmaya çalistilar” dedi.



“Bütün gün agladim”

Köpegin sahipsiz basi bos dolastigina da dikkat çeken Kavzan, “Daha önce de belediyeye çogu kez sikayette bulunduk, belediye hiçbir sekilde ilgilenmedi. Burada bir çocugu da isirabilir. Baska seyler de yasanabilirdi. Olay sabah yasandi, köpek aksama kadar buradaydi. Bütün gün köpegimle beraber uyuyamadik. Bütün gün agladim. Hem basima gelen olaya hem de duyarsizliga üzüldüm” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile