Antalya'da Yavru Köpeklere Beton Atik Suyu Katliami

Antalya'da Yavru Köpeklere Beton Atik Suyu Katliami

Antalya’nin Kepez ilçesinde üzerlerine kamyondan beton atigi dökülen 5 yavru köpegin görüntüleri infial olusturdu. Yapilan tüm müdahaleye ragmen yavrulardan 3’ü ölürken, firma sürücüsüne cezai ise islem uygulandi.

Olay, dün ögle saatlerinde Kepez ilçesi Altinova Mahallesi’ndeki bir alisveris merkezinin arkasindaki bosluk alanda meydana geldi. Bir beton firmasina ait kamyon içi beton ve çimento yüklü atik suyu taslik alana dökümünü yapti. Bu sirada taslar arasinda bulunan 5 yavru köpek, atiklar arasinda kaldi. Üzerleri beton ile kaplanan yavru köpeklerin yardimina bölgedeki vatandaslar kostu. Yavrulari ilk olarak beton dökülen alandan çikaran vatandaslar, daha sonra durumu Kepez Belediyesine bildirdi. Hayvanseverler tarafindan bir klinige götürülen yavrularin hemen temizlik ve bakimlari yapildi. Yapilan tüm tedaviye ragmen yavrulardan 3’ünün öldügü ögrenildi.

"Sürücüye ceza"

Öte yandan, belediye tarafindan yapilan incelemede beton atigi döken firmanin sürücüsüne cezai islem uygulandigi ve konunun tekrarlanmasi konusunda uyarildigi bildirildi.

Zarar verilen yavrularinin temizligi ve bakimlarinin yapildigi ögrenildi.

Ayrica yavrularin üzerine beton atiginin döküldügü ve yavrularin islandigi anlar vatandaslar cep telefonu kamerasina yansidi. Anne köpegin atik altinda kalan yavrularina yaklasamadigi anlar yürekleri sizlatti.

"Hepsi ölecek"

Görüntüyü çeken vatandas, tepkisini su sözlerle dile getirdi:

"Burada köpek yuvasi var. Su rezalete bakin. Santiyenin araci getirdigi tüm pisligi buraya döktü. Az önce çimento kamyonunun getirip döktügü çimento suyun rezaleti. Köpek yavrularina bakar misiniz? Hayvanlarin hepsi ölecek. Anneleri çaresiz çirpinip duruyor. Yikiyoruz, umarim kurtulacaklar."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile