Antalya'daki Trafik Kazasinda Vefat Eden Polis Memuru Ile Oglunun Cenazeleri Çorum'da Defnedildi

Antalya'nin Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden polis memuru Isa Karadine (34) ve 5 yasindaki oglu Emir'in cenazeleri, memleketleri Çorum'un Sungurlu ilçesinde topraga verildi.

Ankara Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru Karadine ile oglunun Türk bayragina sarili tabutlari, kara yolu ile Antalya'dan Çorum'un Sungurlu ilçesine getirildi.

Baba ve oglu için Sungurlu Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde polis memurunun agabeyi, Balikesir Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru Aydin Karadine, kardesinin ailenin en küçügü ve sessiz, sakin biri oldugunu belirterek, gözyasi döktü.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, cenaze töreni öncesi polis memurunun babasi Haci Ömer ve annesi Hacer ile kardesleri Aydin, Üsküdar, Mutullah ve Fatih Karadine'ye taziye dileklerini iletti.

Aktas, cenaze namazinin ardindan baba Haci Ömer ile polis memurunun tabutunu tasidi.

Baba ile oglunun cenazeleri, ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Büyük Incesu köyü mezarliginda yan yana topraga verildi.

Cenaze törenine Karadine ailesi ve yakinlarinin yani sira Emniyet Genel Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Daire Baskani Özer Korkmaz, Il Jandarma Komutani Albay Ilhan Uzunoglu, Sungurlu Kaymakami Fatih Görmüs, Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner de katildi.

Antalya'nin Akseki ilçesinde dün iki otomobilin çarpismasi sonucu polis memuru Isa Karadine olay yerinde, 5 yasindaki oglu Emir ise kaldirildigi Manavgat Devlet Hastanesinde hayatini kaybetmisti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile