Antalya Kitap Fuari 12. Kez Kapilarini Açiyor

Antalya Kitap Fuari 12. Kez Kapilarini Açiyor

Antalya Büyüksehir Belediyesinin her yil binlerce okuru ve yüzlerce yazari agirladigi en önemli kültür etkinliklerinden biri olan Antalya Kitap Fuari, 21 Ekim Cuma günü kapilarini açiyor.

’Hayata Okuyarak Devam’ sloganiyla bu yil 12’ncisi düzenlenen Antalya Kitap Fuari 21 Ekim Cuma günü saat 10.00’da kapilarini okurlara açiyor. Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan fuar, bu yil da binlerce kitapseveri agirlayacak.

200’den fazla yazarin ve yayinevinin katilacagi fuarda, birbirinden ünlü isimler okurlariyla imza günleri ve söylesilerde bulusacak. 30 Ekim’e kadar sürecek olan organizasyonun onur konugu kitaplari aylarca en çok okunanlar listesinde kalan ve reyting rekorlari kiran Camdaki Kiz, Kirmizi Oda gibi dizilerle ekranlara tasinan Gülseren Budayicioglu olacak.

Cam Piramit Kongre Merkezinde gerçeklesecek olan fuar, her gün saat 10.00 ile 20.00 arasinda ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Türk ve Dünya edebiyatinin önde gelen isimlerini agirlayacak olan Antalya Kitap Fuari’nda Rusya’nin en çok okunan yazarlarindan Chingiz Abdullayev, Ayse Kulin, Üstün Dökmen, Sevil Atasoy, Altan Öymen, Enver Aysever, Osman Pamukoglu, Levent Gültekin, Sinan Akyüz, Dr. Mustafa Karatas, Ahmet Safak gibi pek çok yazar imza günü ve söylesi etkinligi yapacak. Kitap Fuari açilis töreni ise 21 Ekim Cuma günü saat 15.00’da Cam Piramit Kongre Merkezinde yapilacak. Onur konugu Gülseren Budayicioglu’nun söylesisi açilis töreninin hemen ardindan kongre merkezinde saat 16.00’da gerçeklestirilecek. Antalya kitap fuarina tüm Antalyalilar ve kitapseverler davetli.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile