Antalya Sahillerinde Bayram Yogunlugu

Antalya Sahillerinde Bayram Yogunlugu

Antalya’da 9 günlük Kurban Bayrami tatilinin birinci gününde sahillerde yogunluk yasaniyor. Vatandaslarin akin etmesi ile dünyaca ünlü Konyaalti Sahili doldu tasti.

Hava sicakliginin 31 derece, nem oraninin ise yüzde 73 ölçüldügü turizmin baskenti Antalya, en hareketli günlerini yasiyor. 9 günlük Kurban Bayrami tatilinin duyurulmasiyla birlikte günler öncesinden rezervasyonlarini yaptiran tatilciler, bayramin ilk gününü dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’nde geçirdi. Antalya’nin meshur sicaklari tatilcileri bunaltirken, serinlemek isteyenler kendilerini Akdeniz’in serin sularina birakti.

Tatilin birinci gününü sahilde geçiren Rüstem Latif, “Bayram yogunlugu var. Denize geldik çocuklarimla. Herkesin bayrami mübarek olsun. Hava çok iyi, su ise sicak” dedi.

Istanbul’dan Antalya’ya tatile gelen Çagatay Günes ise, “Antalya çok sicak. Sahil çok güzel. Bekledigimiz kadar kalabalik degil. Pandemi sonrasi vatandaslar akin eder diye düsündük ama o kalabalik yok. Su anda sakin. Tatilimiz iyi gidiyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile