Antalya Televizyon Ödülleri Heyecanı Başladı

Bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Antalya Televizyon Ödülleri‘ aday başvuruları sona erdi. 34 ayrı dalda dağıtılacak ödüller, 30 Nisan 2011‘de Antalya‘da düzenlenecek gecede sahiplerini bulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi‘nin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 2. Antalya Televizyon Ödülleri başvuruları sona erdi. 34 ayrı dalda verilecek ödüller için başvuru yapan 28 dizi, 93 televizyon programı Antalya Televizyon Ödülleri‘nde ön jürinin değerlendirmesinden geçecek. Ön jüri değerlendirmesi ardından ödül için yarışacak yapımlar ve oyuncular düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak.

WEB SAYFASI AÇILDI

Televizyon endüstrisi kapsamında gerçekleşen üretimleri-yapımları, kendi kategorik alanlarında ve belli kalite ölçütlerine göre ödüllendirmek üzere, her yıl, yılda bir kez, Antalya‘da gerçekleştirilen Antalya Televizyon Ödüllerinin ikincisi için hazırlıklar da devam ediyor. 29-30 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya‘da düzenlenecek ödül törenine dair tüm bilgilere https://antalyatelevizyonodulleri.com/ adresinden açılan web sayfasından ulaşılabilir.

Mardan Palace‘da gerçekleştirilecek ödül töreninde 34 kategoride ödül verilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile